nieuws

Duitse order van 26 miljoen voor Imtech

bouwbreed

In opdracht van Siltronic AG in Freiburg in de Duitse deelstaat Saksen realiseert technische dienstverlener Imtech de uitbreiding van een monokristalfabriek voor siliciumkristallen ter waarde van 26 miljoen euro. De opdracht wordt uitgevoerd door Imtech Deutschland. Imtech is hoofdaannemer bij de uitbreiding van de productiefaciliteit van Siltronic in Freiburg in Duitsland en verantwoordelijk voor de gebruiksklare oplevering van de productiefaciliteit en de bijbehorende technologische infrastructuur. De productiefaciliteit wordt in het eerste kwartaal van 2008 afgerond, inclusief de werkzaamheden rond inbedrijfstelling, tests, kwalificaties en keuri ngen.

In opdracht van Siltronic AG in Freiburg in de Duitse deelstaat Saksen realiseert technische dienstverlener Imtech de uitbreiding van een monokristalfabriek voor siliciumkristallen ter waarde van 26 miljoen euro. De opdracht wordt uitgevoerd door Imtech Deutschland. Imtech is hoofdaannemer bij de uitbreiding van de productiefaciliteit van Siltronic in Freiburg in Duitsland en verantwoordelijk voor de gebruiksklare oplevering van de productiefaciliteit en de bijbehorende technologische infrastructuur. De productiefaciliteit wordt in het eerste kwartaal van 2008 afgerond, inclusief de werkzaamheden rond inbedrijfstelling, tests, kwalificaties en keuri ngen.

Reageer op dit artikel