nieuws

Veka-kozijnen

bouwbreed

Wie precies wil weten welke besparende effecten de toepassing van de Veka Topline NL kozijnprofielen in combinatie met isolerende beglazing heeft, kan nu terecht op de site www.vekakozijn.nl. De Topline NL kozijnprofielen hebben een isolatiewaarde van 1,4, volgens Veka. Onder aan de startpagina staat de linkinformatie voor opdrachtgevers. Onder het kopje Energieadviseur kan vervolgens worden doorgeklikt naar een rekenprogramma, dat precies laat zien welke voordelen (milieu en financieel) zijn te behalen. Ook is een vergelijking te maken met profielen van andere materialen. Kunststof komt hier het gunstigst uit, aldus het Veka- verkoopkantoor in Heesselt.

Wie precies wil weten welke besparende effecten de toepassing van de Veka Topline NL kozijnprofielen in combinatie met isolerende beglazing heeft, kan nu terecht op de site www.vekakozijn.nl. De Topline NL kozijnprofielen hebben een isolatiewaarde van 1,4, volgens Veka. Onder aan de startpagina staat de linkinformatie voor opdrachtgevers. Onder het kopje Energieadviseur kan vervolgens worden doorgeklikt naar een rekenprogramma, dat precies laat zien welke voordelen (milieu en financieel) zijn te behalen. Ook is een vergelijking te maken met profielen van andere materialen. Kunststof komt hier het gunstigst uit, aldus het Veka- verkoopkantoor in Heesselt.

Reageer op dit artikel