nieuws

Spaarlamp Megaman vervangt halogeenlamp

bouwbreed

Megaman belooft een flinke energiebesparing en een lange levensduur voor zijn spaarlamp GU10. Deze reflectorlamp brandt zonder transformator op het lichtnet. Megaman adviseert zijn lamp als alternatief voor onder meer halogeenverlichting in bedrijven en instellingen.

Megaman belooft een flinke energiebesparing en een lange levensduur voor zijn spaarlamp GU10. Deze reflectorlamp brandt zonder transformator op het lichtnet. Megaman adviseert zijn lamp als alternatief voor onder meer halogeenverlichting in bedrijven en instellingen.
De GU10 verbruikt daar tot 80 procent minder energie en gaat zo’n 15.000 branduren mee. Megaman levert zijn spaarlamp in een vermogen van 2, 7, 9 en 11 watt en met een kleurtemperatuur van 2700, 3000 en 4000 Kelvin. De lichtsterkte kan zonder dimmer worden gedimd.

Reageer op dit artikel