nieuws

Pandora-afvalbak van Italiaans design

bouwbreed Premium

Falco importeert uit Italië de designafvalbak Pandora. Volgens de leverancier uit Vriezenveen past de afvalbak in elk straatbeeld. De Pandora heeft een basisdeel van gietijzer of aluminium en een aluminium deksel met drie inwerpopeningen. Om het deksel te openen is er een speciale veiligheidssleutel. De afvalbak heeft een inhoud van 75 liter. Erin past een stalen binnenbak of een plastic zak. Een rvs asbak is mogelijk. De afvalbak kan worden aangegoten met een betonvoet vsn 40 x 40 x 30 centimeter. De hoogte van de bak is 100 centimeter, de diameter bovenaan 58 centimeter.

Falco importeert uit Italië de designafvalbak Pandora. Volgens de leverancier uit Vriezenveen past de afvalbak in elk straatbeeld. De Pandora heeft een basisdeel van gietijzer of aluminium en een aluminium deksel met drie inwerpopeningen. Om het deksel te openen is er een speciale veiligheidssleutel. De afvalbak heeft een inhoud van 75 liter. Erin past een stalen binnenbak of een plastic zak. Een rvs asbak is mogelijk. De afvalbak kan worden aangegoten met een betonvoet vsn 40 x 40 x 30 centimeter. De hoogte van de bak is 100 centimeter, de diameter bovenaan 58 centimeter.
Het oppervlak van de Pandora krijgt een anti-roestbehandeling en een poedercoating in zilver, antraciet, metallic brons of een standaard RAL-kleur.

Reageer op dit artikel