nieuws

Omkeerbare kunst

bouwbreed

Omkeerbare kunst

Met spuitbussen versieren schoolkinderen in ‘s-Gravenzande een funderingsbalk. De ludieke actie geldt als startsein voor de bouw van veertig sociale huurappartementen voor jongeren. De kunstuitspattingen zijn onderdeel van een leertraject dat is gericht op sociale woningbouw. De betrokken partijen (corporatie Arcade en aannemer Heembouw) geven presentaties en de 26 kinderen brengen binnenkort een bezoek aan de bouwput. Het bijzondere aan het bouwproject is dat de appartementen ‘omkeerbaar’ worden gebouwd. Mocht de vraag naar jongerenhuisvesting in de toekomst afnemen, dan kunnen de veertig tweekamerappartementen worden omgebouwd tot twintig driekamerappartementen..

Met spuitbussen versieren schoolkinderen in ‘s-Gravenzande een funderingsbalk. De ludieke actie geldt als startsein voor de bouw van veertig sociale huurappartementen voor jongeren. De kunstuitspattingen zijn onderdeel van een leertraject dat is gericht op sociale woningbouw. De betrokken partijen (corporatie Arcade en aannemer Heembouw) geven presentaties en de 26 kinderen brengen binnenkort een bezoek aan de bouwput. Het bijzondere aan het bouwproject is dat de appartementen ‘omkeerbaar’ worden gebouwd. Mocht de vraag naar jongerenhuisvesting in de toekomst afnemen, dan kunnen de veertig tweekamerappartementen worden omgebouwd tot twintig driekamerappartementen..

Reageer op dit artikel