nieuws

Nelfalite-spuitlak ook in hoogglans

bouwbreed Premium

De spuitlak Nelfalite Aquagloss SC is nu ook verkrijgbaar in een hoogglansuitvoering. Hij was er al in zijdeglans. De nieuwe lak is speciaal ontwikkeld voor het in één laag dekkend afwerken van elke kleur ondergrond door middel van airless of aircoat spuitapplicatie.

De spuitlak Nelfalite Aquagloss SC is nu ook verkrijgbaar in een hoogglansuitvoering. Hij was er al in zijdeglans. De nieuwe lak is speciaal ontwikkeld voor het in één laag dekkend afwerken van elke kleur ondergrond door middel van airless of aircoat spuitapplicatie.
De Aquagloss SC vergeelt niet, geeft goede dekking over donkere kleuren, droogt snel, geeft een strak resultaat en werkt snel. Dat alles maakt de lak met name geschikt voor projectmatige toepassing op bijvoorbeeld kozijnen, deuren, trappen, radiatoren, keukenkastjes, plaatmateriaal en kunststof en aluminium leidingen, meent Nelf Lakfabrieken.

Reageer op dit artikel