nieuws

Lemnis en Imtech gaan led-verlichting maken

bouwbreed

Imtech gaat samenwerken met Lemnis Lighting, een bedrijf dat zich richt op energiezuinige led-technologie. Dat heeft de technisch dienstverlener uit Gouda gisteren bekendgemaakt. De twee ondernemingen gaan samen openbare verlichting op basis van duurzame led-technologie ontwikkelen, produceren en verkopen. Lemnis, geleid door twee achterkleinzonen van Anton Philips, bezit het intellectuele eigendom op de Pharox led-lamp die onlangs op de markt is geïntroduceerd. Imtech is in Nederland, België en Engeland actief op de markt voor openbare verlichting en technische infrastructuur.

Imtech gaat samenwerken met Lemnis Lighting, een bedrijf dat zich richt op energiezuinige led-technologie. Dat heeft de technisch dienstverlener uit Gouda gisteren bekendgemaakt. De twee ondernemingen gaan samen openbare verlichting op basis van duurzame led-technologie ontwikkelen, produceren en verkopen. Lemnis, geleid door twee achterkleinzonen van Anton Philips, bezit het intellectuele eigendom op de Pharox led-lamp die onlangs op de markt is geïntroduceerd. Imtech is in Nederland, België en Engeland actief op de markt voor openbare verlichting en technische infrastructuur.

Reageer op dit artikel