nieuws

Bouwvakker lijdt onder slecht bakkie

bouwbreed Premium

De kans dat het lied “Koffie, koffie, lekker bakkie koffie’ over Neerlands bouwplaatsen zal schallen is gering. De bouw staat op de tweede plaats in de top drie van branches die hun personeel een smakeloos bakkie presenteert. Onderzoek van Douwe Egberts wijst uit dat timmerlieden, loodgieters, stratenmakers en klussers op hun werk het bruine goud massaal ontberen. Ook in de ict-sector is de kwaliteit van de koffie zorgelijk, maar toch iets beter dan op de bouw. In de slechte-koffie-top-drie staat de ict-branche op de derde plaats. Absolute topper wat betreft bruin bocht is de sector groothandel. De meeste klachten over smakeloze koffie komen uit die hoek, aldus Douwe Egberts. Volgens de koffiehandelaar is een lekker bakkie koffie op het werk allerminst een overbodige luxe. Eerder onderzoek wees uit dat slechte koffie een nadelige invloed heeft op de werklust.

De kans dat het lied “Koffie, koffie, lekker bakkie koffie’ over Neerlands bouwplaatsen zal schallen is gering. De bouw staat op de tweede plaats in de top drie van branches die hun personeel een smakeloos bakkie presenteert. Onderzoek van Douwe Egberts wijst uit dat timmerlieden, loodgieters, stratenmakers en klussers op hun werk het bruine goud massaal ontberen. Ook in de ict-sector is de kwaliteit van de koffie zorgelijk, maar toch iets beter dan op de bouw. In de slechte-koffie-top-drie staat de ict-branche op de derde plaats. Absolute topper wat betreft bruin bocht is de sector groothandel. De meeste klachten over smakeloze koffie komen uit die hoek, aldus Douwe Egberts. Volgens de koffiehandelaar is een lekker bakkie koffie op het werk allerminst een overbodige luxe. Eerder onderzoek wees uit dat slechte koffie een nadelige invloed heeft op de werklust.

Reageer op dit artikel