nieuws

Beter waterbeheer

bouwbreed

De aanleg van de gracht tussen de rijbanen van de Rooseveltweg in Wageningen nadert zijn voltooiing. Vlechtwerkers van Holtkamp Vlechtwerken uit Hoensbroek brengen betonijzer aan voor het laatste deel van de U-vormige bak. De waterloop is bedoeld voor een beter waterbeheer in Wageningen. Die voert schoon water aan naar de stadsgracht en vangt het regenwater tijdelijk op om de stroom naar het riool te verminderen. Aannemer is Janssen de Jong Infra. Door de slechte weersomstandigheden in december en januari zijn de werkzaamheden aan de Rooseveltsingel iets vertraagd. De opdrachtgever, de gemeente Wageningen, verwacht dat de gracht eind mei wordt opgeleverd.

De aanleg van de gracht tussen de rijbanen van de Rooseveltweg in Wageningen nadert zijn voltooiing. Vlechtwerkers van Holtkamp Vlechtwerken uit Hoensbroek brengen betonijzer aan voor het laatste deel van de U-vormige bak. De waterloop is bedoeld voor een beter waterbeheer in Wageningen. Die voert schoon water aan naar de stadsgracht en vangt het regenwater tijdelijk op om de stroom naar het riool te verminderen. Aannemer is Janssen de Jong Infra. Door de slechte weersomstandigheden in december en januari zijn de werkzaamheden aan de Rooseveltsingel iets vertraagd. De opdrachtgever, de gemeente Wageningen, verwacht dat de gracht eind mei wordt opgeleverd.
Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel