nieuws

Wiltec importeur Rocol veiligheidsproducten

bouwbreed Premium

Wiltec uit Uden is de exclusief importeur voor Nederland geworden van Rocol Site Safety Systems. Het gaat in het algemeen om producten die helpen de werkomgeving veilig in te richten, zoals markeerverf, antislip vloercoatings, tapes en mobiele verkeersdrempels. Wiltec was er al distributeur voor.

Wiltec uit Uden is de exclusief importeur voor Nederland geworden van Rocol Site Safety Systems. Het gaat in het algemeen om producten die helpen de werkomgeving veilig in te richten, zoals markeerverf, antislip vloercoatings, tapes en mobiele verkeersdrempels. Wiltec was er al distributeur voor.
In het leveringsprogramma zit onder meer het Rocol Easyline systeem voor het belijnen van bijvoorbeeld magazijnen en parkeerterreinen. De slijtvastheid van de verf is groot. Met één spuitbus is ruim 100 meter lijn te trekken, waardoor er minimaal tijdverlies is bij het verwisselen. De verf is er in tien kleuren, waaronder fluorescerende.

Reageer op dit artikel