nieuws

Smartcube: snel een extra woonruimte

bouwbreed Premium

Met de Smartcube kan elke lege ruimte snel en eenvoudig tot een zelfstandige woonruimte worden omgetoverd. Deze volledig geprefabriceerde composiet interieurunit van Holland Composites meet 2,20 bij 1,60 meter bij 2,34 (buitenafmeting) en herbergt een badkamer met douche, toilet en wastafel, keuken en bed. Alle leidingwerk en techniek zijn eveneens in het vrijstaande element geconcentreerd. Het zelfdragende meubel is opgebouwd uit zes losse elementen die door een standaard deur passen. De eerste Smartcubes hebben inmiddels hun weg gevonden naar het Sint Elisabeth Gasthuis in Leiden dat gaat fungeren als studentenhuisvesting, maar kan in principe in elke lege ruimte worden geschoven. Voorwaarde is wel dat alle aansluitingen in de hoek van de kamer zitten. Het grote voordeel is vooral de snelheid; het meubel is binnen een halve dag te monteren .

Met de Smartcube kan elke lege ruimte snel en eenvoudig tot een zelfstandige woonruimte worden omgetoverd. Deze volledig geprefabriceerde composiet interieurunit van Holland Composites meet 2,20 bij 1,60 meter bij 2,34 (buitenafmeting) en herbergt een badkamer met douche, toilet en wastafel, keuken en bed. Alle leidingwerk en techniek zijn eveneens in het vrijstaande element geconcentreerd. Het zelfdragende meubel is opgebouwd uit zes losse elementen die door een standaard deur passen. De eerste Smartcubes hebben inmiddels hun weg gevonden naar het Sint Elisabeth Gasthuis in Leiden dat gaat fungeren als studentenhuisvesting, maar kan in principe in elke lege ruimte worden geschoven. Voorwaarde is wel dat alle aansluitingen in de hoek van de kamer zitten. Het grote voordeel is vooral de snelheid; het meubel is binnen een halve dag te monteren .
Hal 7, stand A010

Reageer op dit artikel