nieuws

Falco-brievenbus in minimalistisch design

bouwbreed Premium

General Ledger uit Elst levert een brievenbus met een minimalistisch ontwerp van rechte lijnen. Er zijn twee uitvoeringen, Factor en Factor Design. De eerste heeft een vlakke voorzijde, waarop bijvoorbeeld in folie een bedrijfslogo zou zijn aan te brengen. Het tweede type, Deco heeft een front met rechthoekige uitsparingen. Beide hebben een verdiepte achterzijde.

General Ledger uit Elst levert een brievenbus met een minimalistisch ontwerp van rechte lijnen. Er zijn twee uitvoeringen, Factor en Factor Design. De eerste heeft een vlakke voorzijde, waarop bijvoorbeeld in folie een bedrijfslogo zou zijn aan te brengen. Het tweede type, Deco heeft een front met rechthoekige uitsparingen. Beide hebben een verdiepte achterzijde.
De brievenbus is gemaakt van 2 millimeter dik geslepen rvs 316. De hoogte is 520 millimeter, de breedte 380 millimeter en de diepte 185 millimeter. Onder de postklep zit een inbraakvrij securityslot.
De brievenbus voldoet aan NEN 1770.

Reageer op dit artikel