nieuws

Buzzi moet inmengingdulden bij Dyckerhoff

bouwbreed

Het Italiaanse bouwstoffenconcern Buzzi Unicem is er niet in geslaagd alleenheerser te worden over Dyckerhoff. Bij het bod van de Italianen hapte 88,37 procent van de aandeelhouders. Het concern had echter minstens 95 procent van de aandelen moeten bemachtigen om de volledige zeggenschap te verkrijgen. De Italianen waren van plan Dyckerhoff van de beurs te halen.

Het Italiaanse bouwstoffenconcern Buzzi Unicem is er niet in geslaagd alleenheerser te worden over Dyckerhoff. Bij het bod van de Italianen hapte 88,37 procent van de aandeelhouders. Het concern had echter minstens 95 procent van de aandelen moeten bemachtigen om de volledige zeggenschap te verkrijgen. De Italianen waren van plan Dyckerhoff van de beurs te halen.

Reageer op dit artikel