nieuws

Bouwen op en boven perrons

bouwbreed

Bouwen op en boven perrons

Op station Amsterdam Centraal wordt boven en op de perrons gebouwd aan de uitbreiding van het Ibis-hotel. De uitbreiding behelst een nieuwe vleugel van zes verdiepingen (5500 vierkante meter) die wordt gebouwd boven drie sporen. De nieuwbouw komt op tien staanders. Deze staanders rusten op de perroneilanden van spoor 1 en 2/3. Een glazen loopbrug verbindt de nieuwbouw op twee verdiepingen met het bestaande hotel. Gedurende de bouwperiode blijft het hotel gewoon open. De beoogde oplevering van de nieuwbouw is medio juli 2008. De bouw is in handen van bouwbedrijf J.P. van Eesteren..

Op station Amsterdam Centraal wordt boven en op de perrons gebouwd aan de uitbreiding van het Ibis-hotel. De uitbreiding behelst een nieuwe vleugel van zes verdiepingen (5500 vierkante meter) die wordt gebouwd boven drie sporen. De nieuwbouw komt op tien staanders. Deze staanders rusten op de perroneilanden van spoor 1 en 2/3. Een glazen loopbrug verbindt de nieuwbouw op twee verdiepingen met het bestaande hotel. Gedurende de bouwperiode blijft het hotel gewoon open. De beoogde oplevering van de nieuwbouw is medio juli 2008. De bouw is in handen van bouwbedrijf J.P. van Eesteren..

Reageer op dit artikel