nieuws

Bison brengt sealer voor kopse kanten

bouwbreed

Een sealer voor de kopse kanten van hout is een nieuw product van Bison Professional. De sealer beschermt tegen vocht, zwellen delamineren en houtrot. Hij droogt snel, vult goed, is universeel overschilderbaar en is gemakkelijk aan te brengen met kwast, roller of spuitapparatuur. Het middel is oplosmiddelvrij en reukloos. Het is er in een transparante en een witte uitvoering.

Een sealer voor de kopse kanten van hout is een nieuw product van Bison Professional. De sealer beschermt tegen vocht, zwellen delamineren en houtrot. Hij droogt snel, vult goed, is universeel overschilderbaar en is gemakkelijk aan te brengen met kwast, roller of spuitapparatuur. Het middel is oplosmiddelvrij en reukloos. Het is er in een transparante en een witte uitvoering.
Voorbeelden van toepassingen zijn kozijnen, deuren, dorpels en overige betimmeringen. Het beschermmiddel is ook geschikt voor plaatmateriaal en andere grote houtoppervlakken.

Reageer op dit artikel