nieuws

Wonen en werken in zand- en grindtrechter

bouwbreed

Op initiatief van de groep Historische Haven Utrecht worden stalen zand- en grindtrechters ingericht als kantoor- of studioruimte. Aannemingsbedrijf R. Cevat uit Muiden is de aannemer, medewerkes van timmerbedrijf Anton van der Zijden uit Rotterdam werken de binnenkant van de U-trechters af. De stalen werkkamers zijn bereikbaar via een trap en hebben een vloeroppervlakte van circa 50 vierkante meter.

Op initiatief van de groep Historische Haven Utrecht worden stalen zand- en grindtrechters ingericht als kantoor- of studioruimte. Aannemingsbedrijf R. Cevat uit Muiden is de aannemer, medewerkes van timmerbedrijf Anton van der Zijden uit Rotterdam werken de binnenkant van de U-trechters af. De stalen werkkamers zijn bereikbaar via een trap en hebben een vloeroppervlakte van circa 50 vierkante meter.
 

Reageer op dit artikel