nieuws

Sigma geeft tips over doorwerken in winter

bouwbreed

Afschermmaterialen, verwarmingsapparatuur, luchtontvochtigers, meetapparatuur, bedrijfskleding en koudebestendige verfsystemen, het zijn allemaal zaken waarmee de schilder rekening moet houden als hij doorwerkt in de winter. Sigma Coatings zette ze op een rijtje in de brochure Doorwerken in de winter. De verffabrikant geeft er onder meer in aan waar de schilder op moet letten bij de aanschaf van artikelen en welke veiligheidsmaatregelen hij in acht moet nemen bij verwarming onder afschermingen. De brochure is gratis verkrijgbaar op de Sigma verkooppunten of via 0297-541369.

Afschermmaterialen, verwarmingsapparatuur, luchtontvochtigers, meetapparatuur, bedrijfskleding en koudebestendige verfsystemen, het zijn allemaal zaken waarmee de schilder rekening moet houden als hij doorwerkt in de winter. Sigma Coatings zette ze op een rijtje in de brochure Doorwerken in de winter. De verffabrikant geeft er onder meer in aan waar de schilder op moet letten bij de aanschaf van artikelen en welke veiligheidsmaatregelen hij in acht moet nemen bij verwarming onder afschermingen. De brochure is gratis verkrijgbaar op de Sigma verkooppunten of via 0297-541369.

Reageer op dit artikel