nieuws

NCC verkoopt Pools asfaltbedrijf aan Strabag

bouwbreed Premium

NCC verkoopt zijn Poolse asfalt- en wegenbouwbedrijf NCC Roads Polska aan Strabag. De Zweden geven als reden hiervoor op, dat ze sterker willen focussen op de Scandinavische markt. Door de verkoop komt geld vrij om in de thuisregio te investeren in groei via zowel acquisities als op eigen kracht. Strabag betaalt 117 miljoen euro voor het Poolse NCC-bedrijf, dat in 2005 een omzet draaide van ruim 120 miljoen euro met 900 medewerkers.

NCC verkoopt zijn Poolse asfalt- en wegenbouwbedrijf NCC Roads Polska aan Strabag. De Zweden geven als reden hiervoor op, dat ze sterker willen focussen op de Scandinavische markt. Door de verkoop komt geld vrij om in de thuisregio te investeren in groei via zowel acquisities als op eigen kracht. Strabag betaalt 117 miljoen euro voor het Poolse NCC-bedrijf, dat in 2005 een omzet draaide van ruim 120 miljoen euro met 900 medewerkers.

Reageer op dit artikel