nieuws

Hovago koopt ‘jubileumkraan’ Liebherr

bouwbreed

De Nederlandse kraanverhuurder Hovago Cranes heeft de 20.000ste kraan in gebruik genomen die Liebherr in zijn vestiging Ehingen bouwde. Op de foto neemt directeur Doron Livnat van Hovago (derde van links) zijn LTM 1100-5.2 in ontvangst. Hovago verhuurt en (ver)koopt wereldwijd kranen. In Ehingen bouwt Liebherr sinds 1969 kranen. In 1977 construeerde de fabrikant de eerste mobiele kraan van het type LTM. Deze 1025 combineerde de eigenschappen van een truck- en een terreinkraan.

De Nederlandse kraanverhuurder Hovago Cranes heeft de 20.000ste kraan in gebruik genomen die Liebherr in zijn vestiging Ehingen bouwde. Op de foto neemt directeur Doron Livnat van Hovago (derde van links) zijn LTM 1100-5.2 in ontvangst. Hovago verhuurt en (ver)koopt wereldwijd kranen. In Ehingen bouwt Liebherr sinds 1969 kranen. In 1977 construeerde de fabrikant de eerste mobiele kraan van het type LTM. Deze 1025 combineerde de eigenschappen van een truck- en een terreinkraan.

Reageer op dit artikel