nieuws

Aanleg geluidsscherm

bouwbreed

Bij Maarssen wordt langs de A2 een geluidsscherm gebouwd. Het geluidsscherm is 4,25 kilometer lang met hoogtes tussen de 9 en 12 meter. In totaal gaat het om een scherm­oppervlak van 40.000 vierkante meter. Aletta van Aalst & Partners tekende voor het ontwerp, dat een zeer hoge complexiteitsgraad kent. Het scherm is opgebouwd uit een plint, onderpaneel, glaslijn en bovenpaneel. Hoofdaannemer is Ballast Nedam.

Bij Maarssen wordt langs de A2 een geluidsscherm gebouwd. Het geluidsscherm is 4,25 kilometer lang met hoogtes tussen de 9 en 12 meter. In totaal gaat het om een scherm­oppervlak van 40.000 vierkante meter. Aletta van Aalst & Partners tekende voor het ontwerp, dat een zeer hoge complexiteitsgraad kent. Het scherm is opgebouwd uit een plint, onderpaneel, glaslijn en bovenpaneel. Hoofdaannemer is Ballast Nedam.
Foto: Dijkstra

Reageer op dit artikel