nieuws

Wat motregenAnder weer

bouwbreed Premium

Na een behoorlijk zonnige dinsdag ziet het weerbeeld er vandaag een stuk minder fraai uit. Misschien zijn er de eerste 1 à 2 uur een paar opklaringen. Daarna is het vooral weer bewolkt weer met her en der (mot)regen. Het zuidoosten, Oost-Brabant, Limburg en het (zuid)oosten van Gelderland houden het mogelijk droog. Bij een matige tot vrij krachtige, aan zee krachtige, richting avond een harde zuidwester wordt het rond 12 graden. Morgen en overmorgen worden meest droge dagen met in het noorden wolkenvelden en in de zuidelijke regio’s wat zon. Het blijft verder vrijwel droog en bij een stevig doorstaande zuidwestenwind blijven de temperaturen hoog voor de tijd van het jaar. Het wordt ’s nachts rond 8 graden en overdag tussen 10 en 13 graden. De normalen zijn respectievelijk 1 à 2 en 6 à 7 graden. Zaterdag regent het enige tijd op het binnendringen van wat koelere lucht. Zondag vallen er enkele buien. En bij een stevige noordwestwind wordt het rond de 8 graden.

Na een behoorlijk zonnige dinsdag ziet het weerbeeld er vandaag een stuk minder fraai uit. Misschien zijn er de eerste 1 à 2 uur een paar opklaringen. Daarna is het vooral weer bewolkt weer met her en der (mot)regen. Het zuidoosten, Oost-Brabant, Limburg en het (zuid)oosten van Gelderland houden het mogelijk droog. Bij een matige tot vrij krachtige, aan zee krachtige, richting avond een harde zuidwester wordt het rond 12 graden. Morgen en overmorgen worden meest droge dagen met in het noorden wolkenvelden en in de zuidelijke regio’s wat zon. Het blijft verder vrijwel droog en bij een stevig doorstaande zuidwestenwind blijven de temperaturen hoog voor de tijd van het jaar. Het wordt ’s nachts rond 8 graden en overdag tussen 10 en 13 graden. De normalen zijn respectievelijk 1 à 2 en 6 à 7 graden. Zaterdag regent het enige tijd op het binnendringen van wat koelere lucht. Zondag vallen er enkele buien. En bij een stevige noordwestwind wordt het rond de 8 graden.

Reageer op dit artikel