nieuws

Valnetten

bouwbreed Premium

In Lisse werken medewerkers van bouwbedrijf Horsman & Co aan het plaatsen van valnetten tijdens de bouw van woon-winkelcomplex De Madelief. Het door architectenbureau Ruud van der Kroft ontworpen complex gaat ruimte bieden aan 49 koopappartementen, en 2600 vierkante meter winkelruimte. De entree naar de woningen zal bestaan uit stalen loopbruggen. Het complex moet medio 2007 klaar zijn.

In Lisse werken medewerkers van bouwbedrijf Horsman & Co aan het plaatsen van valnetten tijdens de bouw van woon-winkelcomplex De Madelief. Het door architectenbureau Ruud van der Kroft ontworpen complex gaat ruimte bieden aan 49 koopappartementen, en 2600 vierkante meter winkelruimte. De entree naar de woningen zal bestaan uit stalen loopbruggen. Het complex moet medio 2007 klaar zijn.

Reageer op dit artikel