nieuws

Renotec Duo rekent af met noesten

bouwbreed Premium

Handmatig dichten van noesten en oplatten behoren tot het verleden, belooft Renotec Duo. De leverancier uit Bergen op Zoom zegt met zijn nieuwe industriële Duoline-smeltgereedschap en Vulcano-granulaat in enkele seconden grote noesten te kunnen vullen. Het resultaat is ook binnen enkele seconden droog en te schaven.

Handmatig dichten van noesten en oplatten behoren tot het verleden, belooft Renotec Duo. De leverancier uit Bergen op Zoom zegt met zijn nieuwe industriële Duoline-smeltgereedschap en Vulcano-granulaat in enkele seconden grote noesten te kunnen vullen. Het resultaat is ook binnen enkele seconden droog en te schaven.
De gedroogde massa klinkt niet in en is na te bewerken met lak of olie. Het gereedschap verhit het granulaat tot het vloeibaar wordt. Een speciaal spuitpistool brengt de massa in de noesten en de gebreken. Ook kantgebreken worden ermee verholpen. Het toestel heeft een voorraadtank van 5 liter.

Reageer op dit artikel