nieuws

Order Strukton voorproject IJsselland

bouwbreed

S poorbedrijf ProRail gunt Strukton de opdracht voor het vernieuwingsproject BBV IJsselland. Werkmaatschappij Railinfra stort zich in een multidisciplinair werk op diverse baanvakken in de omgeving van Zwolle, Deventer en Apeldoorn. Strukton staat voor de taak zeventien overwegen aan te pakken plus een kruiswisselcomplex te vernieuwen. Tot het werk behoren ook de aanpassing van 16 kilometer spoor waarbij over grote afstanden tevens het ballastbed en onderbaan vervangen wordt.

S poorbedrijf ProRail gunt Strukton de opdracht voor het vernieuwingsproject BBV IJsselland. Werkmaatschappij Railinfra stort zich in een multidisciplinair werk op diverse baanvakken in de omgeving van Zwolle, Deventer en Apeldoorn. Strukton staat voor de taak zeventien overwegen aan te pakken plus een kruiswisselcomplex te vernieuwen. Tot het werk behoren ook de aanpassing van 16 kilometer spoor waarbij over grote afstanden tevens het ballastbed en onderbaan vervangen wordt.

Reageer op dit artikel