nieuws

Kerstkraan

bouwbreed

Kerstkraan

Betovering opwekken op een nog grotendeels verlaten bouwterrein. Daar gaat het kunstenaar Paul Baartmans om.Vanaf komende vrijdag tot en met begin januari gebruikt hij vijf bouwkranen op het Haveneiland van Amsterdam-IJburg voor zijn bijzondere lichtinstallatie ‘The speed of light’. De bouwkranen van Smit’s Bouwbedrijf, Moes Bouwbedrijf West en Vink Bouw staan verdeeld over vier woningbouwlocaties in totaal 1700 meter van elkaar af. Daarmee bestrijkt hij het grootste deel van het in aanbouw zijnde Haveneiland. Vanaf grote afstand, naar verwachting zelfs vanuit Almere, zal het lichtspektakel te zien zijn..

Betovering opwekken op een nog grotendeels verlaten bouwterrein. Daar gaat het kunstenaar Paul Baartmans om.Vanaf komende vrijdag tot en met begin januari gebruikt hij vijf bouwkranen op het Haveneiland van Amsterdam-IJburg voor zijn bijzondere lichtinstallatie ‘The speed of light’. De bouwkranen van Smit’s Bouwbedrijf, Moes Bouwbedrijf West en Vink Bouw staan verdeeld over vier woningbouwlocaties in totaal 1700 meter van elkaar af. Daarmee bestrijkt hij het grootste deel van het in aanbouw zijnde Haveneiland. Vanaf grote afstand, naar verwachting zelfs vanuit Almere, zal het lichtspektakel te zien zijn..

Reageer op dit artikel