nieuws

Echte BAM’er met rood-wit-blauw hart

bouwbreed Premium

Het rood-wit-blauw van NBM zit bij Marco van Brecht nog wel in het hart. Maar na alle naam- en kleurveranderingen die zijn bedrijf de afgelopen jaren meemaakte, voelt het hoofd bedrijfsbureau van BAM Wegen in Den Haag zich inmiddels wel een BAM’er. “Je moet meeveranderen en vooral niet blijven hangen in het verleden. Dan word je een oude zuurpruim.” Op de pagina Arbeidsmarkt in deze krant vertelt Van Brecht over een afwisselende carrière bij een veranderend bedrijf, leidinggevenden die hem het nadenken uit handen nemen en het feit dat hij nooit ergens de beste in is geweest.

Het rood-wit-blauw van NBM zit bij Marco van Brecht nog wel in het hart. Maar na alle naam- en kleurveranderingen die zijn bedrijf de afgelopen jaren meemaakte, voelt het hoofd bedrijfsbureau van BAM Wegen in Den Haag zich inmiddels wel een BAM’er. “Je moet meeveranderen en vooral niet blijven hangen in het verleden. Dan word je een oude zuurpruim.” Op de pagina Arbeidsmarkt in deze krant vertelt Van Brecht over een afwisselende carrière bij een veranderend bedrijf, leidinggevenden die hem het nadenken uit handen nemen en het feit dat hij nooit ergens de beste in is geweest.
Op pagina 11:
Een afwisselende carrière zonder ‘hoppen’.

Reageer op dit artikel