nieuws

De Key koopt gebouwen Hogeschool Inholland

bouwbreed

Woonstichting De Key heeft de onderwijsgebouwen van Hogeschool Inholland in Diemen gekocht. Op het terrein worden 350 koopwoningen met mogelijkheden voor combinaties van wonen en werken gebouwd. Inholland heeft het gebouw aan de Bergwijkdreef in Diemen al verlaten. Over vijf jaar komt ook het gebouw aan de Wildenborch vrij. Inholland concentreert de onderwijsactiviteiten vanwege samenwerking met de Vrije Universiteit aan de Zuidas. Tot het volledige vertrek van de hogeschool plaatst de Key vijfhonderd studentenwoningen op het terrein. Daarna is sprake van sloop en volgt vanaf 2012 de bouw van de koopwoningen.

Woonstichting De Key heeft de onderwijsgebouwen van Hogeschool Inholland in Diemen gekocht. Op het terrein worden 350 koopwoningen met mogelijkheden voor combinaties van wonen en werken gebouwd. Inholland heeft het gebouw aan de Bergwijkdreef in Diemen al verlaten. Over vijf jaar komt ook het gebouw aan de Wildenborch vrij. Inholland concentreert de onderwijsactiviteiten vanwege samenwerking met de Vrije Universiteit aan de Zuidas. Tot het volledige vertrek van de hogeschool plaatst de Key vijfhonderd studentenwoningen op het terrein. Daarna is sprake van sloop en volgt vanaf 2012 de bouw van de koopwoningen.

Reageer op dit artikel