nieuws

Batavia Stad naarBakkenist & Emmens

bouwbreed

Beleggingsmaatschappij Rodamco Europe verkoopt Batavia Stad aan Bakkenist & Emmens. De transactie levert Rodamco 38 miljoen euro op. De verkoop van het outletcentrum in Lelystad omvat 68 winkels met een bruto verhuurbaar vloeroppervlak van 14.700 vierkante meter.

Beleggingsmaatschappij Rodamco Europe verkoopt Batavia Stad aan Bakkenist & Emmens. De transactie levert Rodamco 38 miljoen euro op. De verkoop van het outletcentrum in Lelystad omvat 68 winkels met een bruto verhuurbaar vloeroppervlak van 14.700 vierkante meter.
Rodamco doet Batavia Stad van de hand omdat het complex niet langer tot de kernactiviteiten van de belegger behoort. Voortaan richt de maatschappij zich op topwinkels gelegen in de belangrijkste centra van toonaangevende Europese steden. Batavia Stad is licht onder de laatste boekwaarde verkocht. De verkoop vond plaats tegen een netto-aanvangsrendement van 5,6 procent.

Reageer op dit artikel