nieuws

Kazerne Vught voor Bouwfonds MAB

bouwbreed

Bouwfonds MAB ontwikkelt de locatie Kazerneterreinen fase 1 te Vught. Tientallen belangstellenden meldden zich dit voorjaar bij de gemeente om aan het terrein invulling te geven. Na een voorselectie kregen vijf partijen de gelegenheid uitgebreide plannen in te dienen. De ideeën van AM Wonen, Blauwhoed, Hurks en Trebbe werden van hoge kwaliteit geacht maar vielen toch af. De plannen moesten afgestemd worden op het stedenbouwkundig ontwerp van Jos van Eldonk. Bouwfonds MAB gaf zijn ontwerp de titel Buitengewoon Buiten Wonen. Een balans wordt aangebracht tussen het behoud van de ecologische waarde van het gebied en de realisatie van een aansprekend woo nmilieu.

Bouwfonds MAB ontwikkelt de locatie Kazerneterreinen fase 1 te Vught. Tientallen belangstellenden meldden zich dit voorjaar bij de gemeente om aan het terrein invulling te geven. Na een voorselectie kregen vijf partijen de gelegenheid uitgebreide plannen in te dienen. De ideeën van AM Wonen, Blauwhoed, Hurks en Trebbe werden van hoge kwaliteit geacht maar vielen toch af. De plannen moesten afgestemd worden op het stedenbouwkundig ontwerp van Jos van Eldonk. Bouwfonds MAB gaf zijn ontwerp de titel Buitengewoon Buiten Wonen. Een balans wordt aangebracht tussen het behoud van de ecologische waarde van het gebied en de realisatie van een aansprekend woo nmilieu.

Reageer op dit artikel