nieuws

foto hekwerk

bouwbreed Premium

Medewerkers van het Amsterdamse Beck & Vander Kroef BV zijn bezig met het plaatsen van monumentale zinken hekwerken op het dak van het Amsterdamse Centraal Station. De hekwerken zijn in Duitsland gegoten naar het originele ontwerp uit de negentiende eeuw. In 2005 is begonnen met het terugbrengen van de oorspronkelijke details van het gebouw. Eerder werden al twee Gevleugelde Wielen geplaatst, een oorspronkelijk beeldmerk van verschillende spoorwegmaatschappijen.

Medewerkers van het Amsterdamse Beck & Vander Kroef BV zijn bezig met het plaatsen van monumentale zinken hekwerken op het dak van het Amsterdamse Centraal Station. De hekwerken zijn in Duitsland gegoten naar het originele ontwerp uit de negentiende eeuw. In 2005 is begonnen met het terugbrengen van de oorspronkelijke details van het gebouw. Eerder werden al twee Gevleugelde Wielen geplaatst, een oorspronkelijk beeldmerk van verschillende spoorwegmaatschappijen.
Foto Ronald Bakker

Reageer op dit artikel