nieuws

Etap-noodverlichting nu ook met led

bouwbreed Premium

Etap uit Breda presenteert een led-versie van zijn K1-noodverlichting. De K1 is een reeks verlichtingsarmaturen met verschillende montagemogelijkheden en lichtbronnen. Behalve de fluorescentuerlampen van 6W en 11W is er nu ook een led-versie voor enkelzijdige signalering op de markt. Omdat de lichtopbrengst van led’s geleidelijk terugloopt, heeft Etap een meetcel ingebouwd, die de gebruiker waarschuwt wanneer de uitlichting van het pictogram onder het genormeerde minimumniveau zakt. De leds’ zijn eenvoudig te vervangen. De levensduur is 10 jaar.

Etap uit Breda presenteert een led-versie van zijn K1-noodverlichting. De K1 is een reeks verlichtingsarmaturen met verschillende montagemogelijkheden en lichtbronnen. Behalve de fluorescentuerlampen van 6W en 11W is er nu ook een led-versie voor enkelzijdige signalering op de markt. Omdat de lichtopbrengst van led’s geleidelijk terugloopt, heeft Etap een meetcel ingebouwd, die de gebruiker waarschuwt wanneer de uitlichting van het pictogram onder het genormeerde minimumniveau zakt. De leds’ zijn eenvoudig te vervangen. De levensduur is 10 jaar.

Reageer op dit artikel