nieuws

Driemaal scheepsrecht

bouwbreed Premium

De zandzuiger van Poelman Zandhandel in Opende (links vooraan) zonk in een zandwinput in het Groningse Opende. Een telescoopkraan van BKF in Franeker moest uitkomst bieden, maar ging bij zijn reddingswerk zelf onderuit. Dat gebeurde totaal onverwacht, ’s avonds laat toen alle medewerkers waren vertrokken. De enorme 800 tons kraan van Mammoet Van Seumeren moest er gisteren aan te pas komen om beide uit de winput te takelen.

De zandzuiger van Poelman Zandhandel in Opende (links vooraan) zonk in een zandwinput in het Groningse Opende. Een telescoopkraan van BKF in Franeker moest uitkomst bieden, maar ging bij zijn reddingswerk zelf onderuit. Dat gebeurde totaal onverwacht, ’s avonds laat toen alle medewerkers waren vertrokken. De enorme 800 tons kraan van Mammoet Van Seumeren moest er gisteren aan te pas komen om beide uit de winput te takelen.

Reageer op dit artikel