nieuws

Bouwvakbeurs Noorden blijft tweejaarlijks

bouwbreed

De noordelijke bouwvakbeurs, die is verhuisd van Zuidlaren naar Leeuwarden, blijft een tweejaarlijks evenement. Het blijkt financieel niet haalbaar de beurs jaarlijks te organiseren. Na de verhuizing van de beurs dit jaar naar het FEC Expocentrum in Leeuwarden kondigde de organisatie aan de beurs jaarlijks te gaan houden. Maar de voorbereidingen voor een aflevering in 2007 zijn afgebroken. De eerstvolgende keer zal niet eerder zijn dan in het voorjaar van 2008. Het blijkt niet mogelijk twee beurzen in een jaar te houden. Daarom blijft de Internationale Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht op de oneven jaren en de beurs in Leeuwarden op de even jaren.

De noordelijke bouwvakbeurs, die is verhuisd van Zuidlaren naar Leeuwarden, blijft een tweejaarlijks evenement. Het blijkt financieel niet haalbaar de beurs jaarlijks te organiseren. Na de verhuizing van de beurs dit jaar naar het FEC Expocentrum in Leeuwarden kondigde de organisatie aan de beurs jaarlijks te gaan houden. Maar de voorbereidingen voor een aflevering in 2007 zijn afgebroken. De eerstvolgende keer zal niet eerder zijn dan in het voorjaar van 2008. Het blijkt niet mogelijk twee beurzen in een jaar te houden. Daarom blijft de Internationale Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht op de oneven jaren en de beurs in Leeuwarden op de even jaren.

Reageer op dit artikel