nieuws

Verzekeraar Nassau komt met d&c-polis

bouwbreed

Niche-verzekeraar Nassau komt als eerste met een design & construct-verzekering op de markt. Deze is in eerste instantie gericht op installatiebedrijven en machinebouwers. Nassau voegt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering toe aan de reeds bestaande combinatie van Transport/Montage en de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. Daardoor ontstaat een combinatieverzekering die geschikt is voor de afdekking van risico’s bij D&C-contracten. Behalve de gebruikelijke risico’s kunnen ook de immateri ë le schade van de opdrachtgever en de herstelkosten van ontwerpfouten verzekerd worden.

Niche-verzekeraar Nassau komt als eerste met een design & construct-verzekering op de markt. Deze is in eerste instantie gericht op installatiebedrijven en machinebouwers. Nassau voegt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering toe aan de reeds bestaande combinatie van Transport/Montage en de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. Daardoor ontstaat een combinatieverzekering die geschikt is voor de afdekking van risico’s bij D&C-contracten. Behalve de gebruikelijke risico’s kunnen ook de immateri ë le schade van de opdrachtgever en de herstelkosten van ontwerpfouten verzekerd worden.

Reageer op dit artikel