nieuws

VEH start meldpunt met klachten over aannemer

bouwbreed

Huiseigenaren die ontevreden zijn over het werk van een aannemer die bij hen thuis een verbouwing uitvoert, kunnen in het vervolg terecht op de website van de Vereniging Eigen Huis (VEH). De belangenorganisatie van huiseigenaren heeft daar een meldpunt ingericht voor klachten over aannemers en klusjesmannen.

Huiseigenaren die ontevreden zijn over het werk van een aannemer die bij hen thuis een verbouwing uitvoert, kunnen in het vervolg terecht op de website van de Vereniging Eigen Huis (VEH). De belangenorganisatie van huiseigenaren heeft daar een meldpunt ingericht voor klachten over aannemers en klusjesmannen.
De digitale verzameling van klachten over aannemers wil de VEH gebruiken om te achterhalen waar het bij verbouwingen goed en waar het slecht gaat. Op basis van de resultaten van het onderzoek wordt een lijst met adviezen en tips opgesteld die ervoor moet zorgen dat huiseigenaren niet voordurend zelf het wiel opnieuw uit moeten vinden. Daarnaast gaat VEH veel voorkomende problemen aan de bouwsector voorleggen. Naast het instellen van het meldpunt, gaat VEH ook zelf onderzoek doen.

Reageer op dit artikel