nieuws

Software bevordert toepassing cilinders

bouwbreed Premium

Met een gratis cd-rom of online bevordert Parker Hannifin de toepassing van zijn industriële hydraulische cilinders. De driedimensionale CAD-software maakt snel en simpel driedimensionale cilindermodellen aan. De programmatuur draait op elke moderne pc. De inhoud omvat alle industriële hydraulische cilinders van het type HMI, HMD en 2H met een werkdruk van 210 bar. Bij elk model staat een lijst van onderdelen en specificaties. De cilinders kunnen van allerlei accessoires worden voorzien. Parker Hannifin levert zijn industriële cilinders niet alleen voor specifieke industriële toepassingen; de cilinders kunnen bijvoorbeeld ook golfslag opwekken in zwembaden.

Met een gratis cd-rom of online bevordert Parker Hannifin de toepassing van zijn industriële hydraulische cilinders. De driedimensionale CAD-software maakt snel en simpel driedimensionale cilindermodellen aan. De programmatuur draait op elke moderne pc. De inhoud omvat alle industriële hydraulische cilinders van het type HMI, HMD en 2H met een werkdruk van 210 bar. Bij elk model staat een lijst van onderdelen en specificaties. De cilinders kunnen van allerlei accessoires worden voorzien. Parker Hannifin levert zijn industriële cilinders niet alleen voor specifieke industriële toepassingen; de cilinders kunnen bijvoorbeeld ook golfslag opwekken in zwembaden.

Reageer op dit artikel