nieuws

Schakelaar beperkt rijsnelheid vorktruck

bouwbreed

De nieuwe ShockSwitch ImpactManager SL van Lamerholm Electronics beknot de rijsnelheid van een vorkheffer zonder de hydraulische hefkracht te beperken. Dat resulteert volgens de fabrikant uit het Britse Letchworth in grotere veiligheid op locatie, minder kans op schade en minder brandstofverbruik. De gebruiker kan een snelheid vanaf 8 kilometer per uur instellen.

De nieuwe ShockSwitch ImpactManager SL van Lamerholm Electronics beknot de rijsnelheid van een vorkheffer zonder de hydraulische hefkracht te beperken. Dat resulteert volgens de fabrikant uit het Britse Letchworth in grotere veiligheid op locatie, minder kans op schade en minder brandstofverbruik. De gebruiker kan een snelheid vanaf 8 kilometer per uur instellen.

Reageer op dit artikel