nieuws

Politietoren bepaalt skyline van Assen

bouwbreed Premium

De westelijke skyline van Assen zal eind volgend jaar een geheel ander aanzien hebben en volledig worden bepaald door een 60 meter hoog hoofdbureau van de regiopolitie Drenthe. De bouw langs de A28 is begonnen. De politietoren, waarin na de oplevering eind 2007 450 politiemensen worden ondergebracht, krijgt zestien verdiepingen en wordt het hoogste gebouw van Assen.

De westelijke skyline van Assen zal eind volgend jaar een geheel ander aanzien hebben en volledig worden bepaald door een 60 meter hoog hoofdbureau van de regiopolitie Drenthe. De bouw langs de A28 is begonnen. De politietoren, waarin na de oplevering eind 2007 450 politiemensen worden ondergebracht, krijgt zestien verdiepingen en wordt het hoogste gebouw van Assen.

Reageer op dit artikel