nieuws

Marslanden verbonden

bouwbreed Premium

Medewerkers van Groot Lemmer BV monteren de dekplaten op de nieuwe fietsbrug over de Vecht in het Overijsselse Hardenberg. Het bouwwerk moet de nieuwbouwwijk Marslanden verbinden met het centrum van Hardenberg. De hoofdconstructie en de leuningen van de 155 meter lange brug zijn uitgevoerd in staal. Het dek is gemaakt van glasvezelversterkt kunststof met een dikte van 55 millimeter. De brug overspant naast de rivier ook de uiterwaarden. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de zijhekken en lantaarnpalen. De brug moet eind dit jaar klaar zijn.

Medewerkers van Groot Lemmer BV monteren de dekplaten op de nieuwe fietsbrug over de Vecht in het Overijsselse Hardenberg. Het bouwwerk moet de nieuwbouwwijk Marslanden verbinden met het centrum van Hardenberg. De hoofdconstructie en de leuningen van de 155 meter lange brug zijn uitgevoerd in staal. Het dek is gemaakt van glasvezelversterkt kunststof met een dikte van 55 millimeter. De brug overspant naast de rivier ook de uiterwaarden. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de zijhekken en lantaarnpalen. De brug moet eind dit jaar klaar zijn.

Reageer op dit artikel