nieuws

Kwaliteitseisen voor metalen gevelelementen

bouwbreed

Architecten, ingenieurs, opdrachtgevers, gebouwbeheerders en andere bouwpartners die te maken hebben met metalen gevelelementen kunnen voor de huidige kwaliteitseisen het handboek VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen 2007 van de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG) raadplegen. In het boek zijn alle eisen opgenomen voor aluminium en stalen gevelelementen.

Architecten, ingenieurs, opdrachtgevers, gebouwbeheerders en andere bouwpartners die te maken hebben met metalen gevelelementen kunnen voor de huidige kwaliteitseisen het handboek VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen 2007 van de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG) raadplegen. In het boek zijn alle eisen opgenomen voor aluminium en stalen gevelelementen.
Volgens de branchevereniging voldoet het nieuwe document geheel aan de jongste eisen en recente normen, zoals die van het Bouwbesluit. Het vormt de basis voor het keurmerk van VMRG van de aangesloten fabrikanten-leden.
Een nieuw hoofdstuk is gewijd aan CE-markering. In antwoord op vragen uit de markt is een paragraaf opgenomen over de integriteit van de leden. Tevens bevat het boek de tekst van de geldende leveringsvoorwaarden en een lijst met de namen van de 125 leden .

Reageer op dit artikel