nieuws

Jeugdhotel in staalframebouw

bouwbreed Premium

BAM Utiliteitsbouw werkt aan het Stayokay-hostel op de Maasboulevard in Maastricht. De bestaande bouw wordt uitgebreid en moet de totale capaciteit op 200 bedden brengen. Omdat de fundering niet sterk genoeg was voor traditionele uitbreiding, wordt staalframebouw toegepast. Bureau Nieuwstate, die het projectmanagement verzorgt, kreeg voor het project een prijs voor de toepassing van staalframebouwsystemen. Het project moet in maart 2007 klaar zijn.  

BAM Utiliteitsbouw werkt aan het Stayokay-hostel op de Maasboulevard in Maastricht. De bestaande bouw wordt uitgebreid en moet de totale capaciteit op 200 bedden brengen. Omdat de fundering niet sterk genoeg was voor traditionele uitbreiding, wordt staalframebouw toegepast. Bureau Nieuwstate, die het projectmanagement verzorgt, kreeg voor het project een prijs voor de toepassing van staalframebouwsystemen. Het project moet in maart 2007 klaar zijn.  

Reageer op dit artikel