nieuws

Bouw XL businesspark Twente gestart

bouwbreed Premium

Met de plaatsing van een 8 meter hoge spade is officieel een start gemaakt met het XL businesspark Twente. Het ambitieuze bedrijventerrein van 180 hectare, dat ligt ingeklemd tussen de A35 en de A1 ter hoogte van Almelo, en plaats moet gaan bieden aan grote bedrijven uit binnen- en buitenland, is een samenwerkingsverband tussen Enschede, Hengelo, Borne, Almelo en de provincie Overijss el.

Met de plaatsing van een 8 meter hoge spade is officieel een start gemaakt met het XL businesspark Twente. Het ambitieuze bedrijventerrein van 180 hectare, dat ligt ingeklemd tussen de A35 en de A1 ter hoogte van Almelo, en plaats moet gaan bieden aan grote bedrijven uit binnen- en buitenland, is een samenwerkingsverband tussen Enschede, Hengelo, Borne, Almelo en de provincie Overijss el.

Reageer op dit artikel