nieuws

Alimak Hek dealer voor liften

bouwbreed

Alimak Hek uit Vianen is per 1 oktober 2006 de exclusieve dealer voor alle Alimak-producten voor Nederland. Het gaat om te kopen of te huren personen-, goederen-, kraan-,industriële en semi-permanente liften. De liften zijn inzetbaar voor het verticale transport van mensen en bouwmaterialen in onder meer de utiliteits- en de woningbouw, in nieuwbouw en renovatie. Het bedrijf biedt een servicepakket, dat bestaat uit projectmanagement, montage en demontage, toepassingstechniek, trainingen en after sales.

Alimak Hek uit Vianen is per 1 oktober 2006 de exclusieve dealer voor alle Alimak-producten voor Nederland. Het gaat om te kopen of te huren personen-, goederen-, kraan-,industriële en semi-permanente liften. De liften zijn inzetbaar voor het verticale transport van mensen en bouwmaterialen in onder meer de utiliteits- en de woningbouw, in nieuwbouw en renovatie. Het bedrijf biedt een servicepakket, dat bestaat uit projectmanagement, montage en demontage, toepassingstechniek, trainingen en after sales.

Reageer op dit artikel