nieuws

VVD zet opnieuw mes in procedures projecten

bouwbreed

De VVD trekt weer ten strijde tegen de langdurige procedures bij grote (infra)projecten. De partij pleit voor invoering van een “een-besluit-regeling” waarmee een groot project snel moet kunnen starten. VVD-voorman Mark Rutte heeft gisteren in de algemene beschouwingen uitgehaald naar de langdurige procedures. “In Nederland lijkt het bijna niet meer mogelijk grote projecten te realiseren. Zeventien jaar en soms nog langer zijn we bezig. Terwijl de Belgen er maar vier jaar voor nodig hebben.”

De VVD trekt weer ten strijde tegen de langdurige procedures bij grote (infra)projecten. De partij pleit voor invoering van een “een-besluit-regeling” waarmee een groot project snel moet kunnen starten. VVD-voorman Mark Rutte heeft gisteren in de algemene beschouwingen uitgehaald naar de langdurige procedures. “In Nederland lijkt het bijna niet meer mogelijk grote projecten te realiseren. Zeventien jaar en soms nog langer zijn we bezig. Terwijl de Belgen er maar vier jaar voor nodig hebben.”
De VVD wil dat een groot project wordt beschreven in de wet.

Reageer op dit artikel