nieuws

Vorkheftrucks Sirio en Twister voor ruw terrein

bouwbreed

– Machinehandelaar R.Wienk uit Hengelo importeert de ruwterrein heftrucks Sirio en Twister. Beide machines hebben een hydrostatische aandrijving. Het eigen gewicht ligt tussen de 3 en 4 ton. Voor de Sirio liggen twee duplomasten gereed met een hefhoogte van 2500 en 3200 millimeter en twee triplomasten met een hefhoogte van 3800 en 4200 millimeter. De Sirio is in twee modellen te leveren. De vorktruck heft lasten tot 2000 kilo. De bestuurder kan uit vier versnellingen kiezen en heeft rondom zicht. De Twister heft lasten tot 1500 kilo tot 3,8 meter hoog. De vorken kunnen zijdelings bewegen. Een driecilinder watergekoelde diesel van Lombardini genereert 28,3 kilowatt. De snelheid loopt op tot 20 kilometer per uur.

– Machinehandelaar R.Wienk uit Hengelo importeert de ruwterrein heftrucks Sirio en Twister. Beide machines hebben een hydrostatische aandrijving. Het eigen gewicht ligt tussen de 3 en 4 ton. Voor de Sirio liggen twee duplomasten gereed met een hefhoogte van 2500 en 3200 millimeter en twee triplomasten met een hefhoogte van 3800 en 4200 millimeter. De Sirio is in twee modellen te leveren. De vorktruck heft lasten tot 2000 kilo. De bestuurder kan uit vier versnellingen kiezen en heeft rondom zicht. De Twister heft lasten tot 1500 kilo tot 3,8 meter hoog. De vorken kunnen zijdelings bewegen. Een driecilinder watergekoelde diesel van Lombardini genereert 28,3 kilowatt. De snelheid loopt op tot 20 kilometer per uur.

Reageer op dit artikel