nieuws

Tauw begeleidt Almere bij bouwactiviteiten

bouwbreed

– Tauw gaat de gemeente Almere de komende vier jaar begeleiden bij de planning van grote bouwactiviteiten. Het advies- en ingenieursbureau heeft daartoe een raamovereenkomst gesloten met de gemeente.

Tauw-dochter Tauw Juridisch & Financieel Advies (TJ&FA) troefde in bij een Europese aanbesteding negen concurrenten af. De opdracht betekent voor het bedrijf een “flinke versteviging van de planeconomische dienstverlening” in de markt.
Almere heeft grote bouwplannen voor woningbouw bij Almere-Poort, Almere-Hout en de Noorderplassen. Voor 2030 wil de gemeente in totaal 60.000 woningen realiseren. TJ&FA gaat haar begeleiden bij strategische keuzes, juridische en financiële haalbaarheid en exploitatiescenario’s.

Reageer op dit artikel