nieuws

Geste ondernemende arbeidsongeschikten

bouwbreed Premium

Het kabinet wil met een belastingvriendelijk regime deels arbeidsongeschikten stimuleren een eigen bedrijf te beginnen. Gedeeltelijk afgekeurde werknemers die voor zichzelf beginnen, krijgen in het eerste jaar een aftrekpost van 12.000 euro. De fiscale korting bedraagt in het tweede jaar 8000 euro en in het derde jaar 4000 euro. Dat melden minister De Geus en staatssecretaris Van Hoof van sociale zaken in hun begroting 2007.

Het kabinet wil met een belastingvriendelijk regime deels arbeidsongeschikten stimuleren een eigen bedrijf te beginnen. Gedeeltelijk afgekeurde werknemers die voor zichzelf beginnen, krijgen in het eerste jaar een aftrekpost van 12.000 euro. De fiscale korting bedraagt in het tweede jaar 8000 euro en in het derde jaar 4000 euro. Dat melden minister De Geus en staatssecretaris Van Hoof van sociale zaken in hun begroting 2007.

Reageer op dit artikel