nieuws

Bemog bouwt 109 woningen in Purmerend

bouwbreed

Bemog Projektontwikkeling en woningcorporatie Wooncampagnie bouwen 109 woningen in de Vinex-wijk Weidevenne in Purmerend. In de deelwijk komen drie buurten met verschillende karakters. Het stedelijke Stadshoven, de op water gerichte Kanaalzone en de Melkweg die een verbinding trekt met de binnenstad. De plannen worden uitgewerkt door Jan Poolen en Arons en Gelauff. De bouw begint over enkele maanden.

Bemog Projektontwikkeling en woningcorporatie Wooncampagnie bouwen 109 woningen in de Vinex-wijk Weidevenne in Purmerend. In de deelwijk komen drie buurten met verschillende karakters. Het stedelijke Stadshoven, de op water gerichte Kanaalzone en de Melkweg die een verbinding trekt met de binnenstad. De plannen worden uitgewerkt door Jan Poolen en Arons en Gelauff. De bouw begint over enkele maanden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels