nieuws

Appartementen in voormalig KPN-kantoor

bouwbreed

– In het voormalige appartementenkantoor van KPN langs de A2 in Maastricht komen 430 appartementen. Dat voorstel doen burgemeesters en wethouders van Maastricht aan de raad. Dat betekent een ingrijpende sloop en nieuwbouw van het 20 jaar oude voormalige KPN-complex. Een totaalplan in opdracht van Ontwikkelingsmaatschappij Maartenspoort opgesteld door architectenbureau Jo Coenen & Co, voorziet in twee markante bouwblokken, waarvan het grootste vóór de ondertunneling van de A2 kan zijn gerealiseerd (2009). Voorrang voor bewoning hebben de bewoners van de flats langs de stadstraverse van de A2. Deze flats worden binnenkort gesloopt.

– In het voormalige appartementenkantoor van KPN langs de A2 in Maastricht komen 430 appartementen. Dat voorstel doen burgemeesters en wethouders van Maastricht aan de raad. Dat betekent een ingrijpende sloop en nieuwbouw van het 20 jaar oude voormalige KPN-complex. Een totaalplan in opdracht van Ontwikkelingsmaatschappij Maartenspoort opgesteld door architectenbureau Jo Coenen & Co, voorziet in twee markante bouwblokken, waarvan het grootste vóór de ondertunneling van de A2 kan zijn gerealiseerd (2009). Voorrang voor bewoning hebben de bewoners van de flats langs de stadstraverse van de A2. Deze flats worden binnenkort gesloopt.

Reageer op dit artikel