nieuws

Strakke radiator ook in metaalkleur

bouwbreed

DEN HAAG – Radson uit Zonhoven, België, introduceert de paneelradiator Integra+. De vormgeving is strak met een verborgen buissysteem en een geïntegreerd kraanlichaam, gecombineerd met rechte zijbekledingen en een elegant bovenrooster. Er zijn vijf nieuwe metaalkleuren, naast alle beschikbare ral-kleuren. Binnen de nieuwe reeks zijn er twee modellen: de Integra+Parada met een vlakke voorplaat en […]

DEN HAAG – Radson uit Zonhoven, België, introduceert de paneelradiator Integra+. De vormgeving is strak met een verborgen buissysteem en een geïntegreerd kraanlichaam, gecombineerd met rechte zijbekledingen en een elegant bovenrooster. Er zijn vijf nieuwe metaalkleuren, naast alle beschikbare ral-kleuren. Binnen de nieuwe reeks zijn er twee modellen: de Integra+Parada met een vlakke voorplaat en de Integra+Ramo met geprofileerde voorplaat. Er zijn vijf hoogten (400, 500, 600, 750 en 900 millimeter). Lengten zijn mogelijk van 450 tot 2100 millimeter.

De montage is snel dankzij de geïntegreerde aanvoerbuis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels